معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک تاثیر زیادی بر پرفشاری خون داشته و این مسئله عامل بسیاری از بیماریهای غیرواگیر است.
حسین فرشیدی افزود: نمکهای صورتی و آبی مورد تایید وزارت بهداشت نیست و
نمک های رنگی حاوی مقدار زیادی فلزات سنگین بوده و مصرف آن سبب کمبود ید و
بروز مشکلات کلیوی در بین افراد می شود.
اسماعیل زاده تاکید کرد: مصرف لبنیات برای تمام افراد ضروری است و
تحقیقات نشان میدهد که افرادی که مصرف کافی لبنیات داشته باشند از ابتلا
به سرطانهای مختلف مصون خواهند بود.
منبع خبر :
https://www.yjc.ir/fa