انجمن صنفی کارفرمایی توزیعکنندگان گوشتی خام استان تهران اعلام کرد که فروشگاههای اینترنتی امکانات نگهداری و یا توزیع مناسب بهداشتی گوشت را ندارند.
طبق اعلام انجمن صنفی کارفرمایی توزیع
کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران، توزیع گوشت سفید و قرمز یک
فعالیت کاملا تخصصی و بهداشتی است که افراد دارای تخصص و امکانات باید آن
را انجام دهند. اما هم اکنون هر فردی که دارای توان مالی است وارد این صنف
شده است.
جهان صنعت در خبری نوشت:محسن عباسی دبیر
انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام (سفید و قرمز) استان تهران
میگوید: در حال حاضر فروشگاههای اینترنتی تبلیغات گستردهای در خصوص
توزیع گوشت انجام می دهند اما امکانات نگهداری و یا توزیع مناسب بهداشتی
گوشت را ندارند.
این انجمن با اشاره به فسادپذیربودن گوشت و
اهمیت سلامت مصرف کنندگان تاکید میکند که دارای مجوز از سازمانهای مربوطه
داراست و از طریق واحدهای تولیدی گوشت و میتواند اقلام پروتئینی را با
کیفیت بالا در سریعترین زمان ممکن و با قیمت مناسب به دست مصرف کننده اصلی
میرسد.
درضمن انجمن توزیع کنندگان گوشت خام با
استفاده از نخبگان و واحدهای صنفی مجاز و مجهز توانایی دارد تا گوشت گرم
داخلی را همانند گوشتهای وارداتی توزیع کنند.
عباسی میگوید: انجمن قصد دارد سطح خدماتش
را افزایش دهید تا بخش عمدهای از مشکلات در حوزه توزیع بزودی برطرف می
شود. زیرا این انجمن صفر تا صد امکانات تولید و توزیع فرآوردههای گوشتی و
زنجیره کامل از واحدهای تولید و توزیع گوشت از جمله واحدهای پرورش، تولید،
بستهبندی، نگهداری در سردخانه، فروش و توزیع را در خود جای داده است.
منبع خبر :
https://jahanesanat.ir/