با ورود به فصل پاییز و تغییرات دمایی رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از بیماری مهم است.
یک کارشناس تغذیه و مدیر اجرایی مرکز تحقیقات تغذیه سالم، محصولات و
غذاهایی را که باید در پاییز در رژیم غذایی گنجانده شوند، شناسایی کرد.
به گفته وی ابتدا باید محصولات کم کالری را اضافه کرد: کدو تنبل، هویج و
چغندر؛ زیرا حاوی درصد بالایی از ویتامین A و بیوفلاونوئیدها هستند که
باعث تقویت سیستم ایمنی، بهبود بینایی و وضعیت پوست و همچنین حاوی فیبر
غذایی میشوند. یک غذای ایده آل برای میکروبیوم روده محسوب میشود.
بر اساس این گزارش، رژیم غذایی روزانه باید شامل موارد زیر باشد:
- میوههایی مانند مرکبات، کیوی و غیره؛ زیرا منبع مهم ویتامین C و فیبر
غذایی هستند و همچنین موز، زیرا حاوی پتاسیم است که تأثیر مثبتی بر کار
قلب دارد. در مورد میوه ها، آن ها سرشار از ویتامینهای C، A، E،
ویتامینهای گروه B و بیوفلاونوئیدها هستند که همگی باعث تقویت سیستم
ایمنی بدن میشوند.
- ماهی چرب: ماهی خال مخالی و شاه ماهی منابع عالی اسیدهای چرب غیر
اشباع امگا ۳ و پروتئین هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و وضعیت
پوست و عملکرد قلب را بهبود میبخشد.
- آجیل و دانهها منابع خوبی از چربیهای سالم از جمله اسیدهای چرب
امگا ۳، ویتامینها و مواد معدنی به ویژه منیزیم و روی هستند که از سیستم
عصبی و سیستم ایمنی بدن در هوای سرد حمایت میکنند.
- میوههای خشک، خرما، زردآلو، هلو، آلو و کشمش سیاه بهترین جایگزین
برای شکر هستند و علاوه بر آن حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر غذایی
هستند.
- غذاهای ترشی و تخمیری، کلم، چغندر و هویج، غذاهای کم کالری، سرشار
از ویتامین C و اسید لاکتیک هستند و خاصیت ضد عفونی کنندگی دارند. این خواص
به جذب و سنتز ویتامینهای گروه B کمک میکند.
منبع خبر :
https://www.yjc.ir/fa/n