• با ما در ساختن آینده ایران سهیم باشید
  • با ما در ساختن آینده ایران سهیم باشید
javascript carousel by WOWSlider.com v9.0

محمد جلیلوند/ زندگی ما هم بازی گل یا پوچ است!

چهارشنبه 25 مهر
بازی‌های دسته جمعی برای مردم جذابیت‌های بسیار دارد و به همین خاطر است که گذر زمان نیز از این جذابیت نکاسته و همچنان توجه بسیاری را به خود جلب می‌کند. بخشی از این موضوع به سرگرم شدن و بخش دیگر آن به نفس مسابقه و هیجان ناشی از آن بازمی‌گردد. به همین خاطر هم مسابقات مختلف در مدیوم‌های گوناگون تولید شده و بسیاری از آنها نیز مخاطبان میلیونی پیدا کرده است.
 محمد جلیلوند/ زندگی ما هم بازی گل یا پوچ است!

در سال‌های اخیر، پلتفرم‌های داخلی تولید مسابقه را در دستور کار خود قرار داده و اشکال متنوعی از آن را پیش روی مخاطبان خود قرار داده‌اند که البته عمده آنها نمونه غیر ایرانی داشته و ارژینال به حساب نمی‌آیند.
مسابقه گل یا پوچ محصول فیلیمو که به تازگی پخش آن به اتمام رسیده، تازه‌ترین نمونه در این باب به حساب می‌آید که یک فرق اساسی با دیگر نمونه‌های نزدیک به خود دارد و آن ارژینال بودن آن است. چرا که بازی گل یا پوچ پایه و اساس ایرانی داشته و یک بازی قدیمی و پرطرفدار از گذشته تا امروز به حساب می‌آید. به این ترتیب سازندگان مسابقه فوق چند قدم از تولیدکنندگان مسابقات دیگر جلو بوده و از این آشنایی ذهنی به شکل مطلوبی سود جسته‌اند. آن‌ها در همان قسمت نخست، میخ خود را به خوبی کوبیده و با بهره‌گیری از شرکت‌کنندگان کاملا آشنا با گل یا پوچ و کری‌های آشنای آن، مخاطبان پروپاقرصی برای خود جور کردند که تا پایان آن را حفظ کردند. 
هیجان دیگر ویژگی تمامی قسمت‌های پخش شده است که حضور تماشاگران نیز به آن اضافه کرده است. همین طور قوانین وضع شده برای مسابقه از کارت شانس تا دوئل که بر جذابیت‌های آن افزوده است. مهران مدیری نیز به عنوان میزبان حضوری کاملا به اندازه در  مدت زمان چهل و پنج دقیقه‌ای گل یا پوچ دارد. در عین حال در یکی از قسمت‌ها  خودگل طلایی زده و از طرف خود جایزه پانصد میلیون تومانی به یکی از بهترین شرکت‌کننده‌های گل یا پوچ می‌دهد. 
در قسمت پایانی که دو گروه به آن رسیده و برای جایزه یک و نیم میلیاردی به رقابت پرداختند، هیجان به اوج خود رسیده و مخاطب هم در این هیجان شریک می‌شود. در عین حال، بالاتر بودن امتیاز یکی از گروه‌ها نسبت به دیگری، وضع متفاوت‌تری را بر مسابقه حاکم کرده و البته از میزان کری‌ها نیز کاسته است. بازیخوانی به عنوان یک اصل مسلم در گل یا پوچ در این قسمت به بهترین شکل خود را به رخ کشیده و نقشی کلیدی در برنده شدن یک گروه دارد. هر دو گروه نیز از کارت‌های خود به بهترین شکل بهره گرفته و دوئل نیز به جذابیت‌های آن اضافه کرده است. در مسابقه‌هایی از این جنس، حفظ روحیه و مبارزه تا لحظه آخر، نکته‌ای کلیدی است که از دل خود زندگی بیرون آمده است. همان عنصری که انسان را به حرکت واداشته و در فرزازوفرودهای زندگی یاری‌اش می‌هد. در قسمت آخر و به ویژه از نیمه آن،گروهی که با امتیاز پایین‌تری فینال را آغاز کرده به نوعی روحیه خود را از دست داده و با تمرکز پایین بازی را ادامه می‌دهد.
نکته ظریفی که به گروه برنده کمک شایانی برای پیروزی نهایی کرده و گروه بازنده را پیش از سوت پایان به بالا بردن دست‌ها به نشانه شکست وادار می‌کند.
موفقیت گل یا پوچ نشان می‌دهد که مسابقه‌هایی با ریشه ملی که مخاطب آن آشنایی تمام و کمال با  زوایای آن داشته باشد، گزینه خوبی برای تولید به حساب می آید. منوط به اینکه ویژگی‌های کلیدی آن را حفظ کرده و شاخ و برگ‌های ظریفی نیز به آن اضافه کنند. مشابه کاری که سازندگان گل یا پوچ انجام داده و پایه‌های موفقیت خود را روی آن بنا کرده‌اند.


منبع خبر : https://www.khabaronline.ir