• با ما در ساختن آینده ایران سهیم باشید
  • با ما در ساختن آینده ایران سهیم باشید
javascript carousel by WOWSlider.com v9.0

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران: ضریب ایمنی پایتخت ۴۰ از ۱۰۰ است / بیشترین خطر در منطقه مرکزی تهران است؛ از حکیم به پایین، به طور کلی ایمنی در مراکز مختلف، کم رعایت می‌شود

سه شنبه 11 دی
قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران، درباره عدم رعایت اصول ایمنی در مراکز تجاری تهران گفت: مراکز تجاری ما تقریباً اصول ایمنی را رعایت نمی‌کنند. در کاربری و ضوابط خیلی موضوعات مربوط به ایمنی توجه نمی‌شود. اجناسی که دپومی شوند، بخشی از مشکل پاساژ‌ها هستند. بیشترین خطر در منطقه مرکزی تهران است. از حکیم به پایین، به طور کلی ایمنی در مراکز مختلف، کم رعایت می‌شود. پاساژ علاالدین هم از سوی آتش نشان بسته نشده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران: ضریب ایمنی پایتخت ۴۰ از ۱۰۰ است / بیشترین خطر در منطقه مرکزی تهران است؛ از حکیم به پایین، به طور کلی ایمنی در مراکز مختلف، کم رعایت می‌شود
سخن از ناایمن بودن و پرخطر بودن برخی ساختمان ها در تهران گاهی در صدر اخبار قرار می‌گیرد و به سرعت از صفحه‌ها می‌رود. مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران معتقد است که ضریب ایمنی پایتخت ۴۰ از ۱۰۰ است و بیشترین خطر در منطقه مرکزی تهران است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: سازمان مدیریت بحران و شهرداری منطقه ۱۱ در حال ورود به مسئله پاساژ علاءالدین هستند.
قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران، درباره عدم رعایت اصول ایمنی در مراکز تجاری تهران به «انتخاب» گفت:  مراکز تجاری ما تقریباً اصول ایمنی را رعایت نمی‌کنند. در کاربری و ضوابط خیلی موضوعات مربوط به ایمنی توجه نمی‌شود. اجناسی که دپومی شوند، بخشی از مشکل پاساژ‌ها هستند. بیشترین خطر در منطقه مرکزی تهران است. از حکیم به پایین، به طور کلی ایمنی در مراکز مختلف، کم رعایت می‌شود. پاساژ علاالدین هم از سوی آتش نشان بسته نشده است.
او افزود: ضریب ایمنی در بین شهروندان اولویت آخر است. در اماکن مسکونی و تجاری و خانگی و درمانی، اصلاً به ایمنی توجه نمی‌کنند. به همین خاطر این شهر از لحاظ ضریب ایمنی 40 از 100 است.
مدیرعامل آتش نشانی تهران درباره تجهیزات آتش نشانی در ایران بیان کرد: ما کمبود‌هایی داریم اما وقتی اصول و ایمنی رعایت نشود، هیچ ابزاری نمی‌تواند مشکل را حل کند. البته ابزار و تکنولوژی لازم برای آتش نشانی در ایران وجود دارد اما خلاء قانونی برای اجرا و عدم رعایت ایمنی توسط مردم، مشکل بزرگتری است. ما لایحه خدمات ایمنی را تنظیم کردیم و به مجلس فرستادیم. ما برای حادثه‌های غیرمترقبه باید کار کنیم نه اینکه یک پاساژ ده بار به یک علت آتش بگیرد و هر دفعه هم مشکل اصلی خود را حل نکند.
محمدی درباره کمبود نیروی آتش نشان گفت: اگر شهر به وظایف خود در حوزه‌ی ایمنی عمل کند، نیرو زیاد هم داریم اما وقتی ایمنی رعایت نشود همواره باید نیرو جذب کنیم. در حال حاضر نسبت به وضعیت فعلی نیروی آتش نشان کم داریم. تهران در میان دیگر پایتخت‌های جهان، بیشترین ایستگاه‌های آتش نشانی را دارد.
منبع خبر : https://www.entekhab.ir/