• با ما در ساختن آینده ایران سهیم باشید
  • با ما در ساختن آینده ایران سهیم باشید
javascript carousel by WOWSlider.com v9.0

از فیلیپین تا کاخ سفید؛ زنی که سه دهه سرآشپز روسای جمهور آمریکا بود

چهارشنبه 17 بهمن
میزبانی یک شام در خانه می‌تواند هیجان‌انگیز باشد، اما گاهی ممکن است کمی دشوار و طاقت‌فرسا به نظر بیاید: چه غذایی بپزید؟ چگونه آن را آماده کنید؟ آیا مهمان‌ها غذا را دوست خواهند داشت؟ اما اگر این خانه، کاخ سفید باشد و مهمان، رئیس کشوری دیگر، تنها خوشمزه بودن غذا کافی نیست و ملاحظات زیادی باید در نظر گرفته شود. درست انجام دادن کار اهمیت بسیار زیادی دارد. یک غذای خوب می‌تواند روی لحن و فضای دیدار میان رهبران تاثیر بگذارد.
 از فیلیپین تا کاخ سفید؛ زنی که سه دهه سرآشپز روسای جمهور آمریکا بود
میزبانی یک شام در خانه می‌تواند هیجان‌انگیز باشد، اما گاهی ممکن است کمی دشوار و طاقت‌فرسا به نظر بیاید: چه غذایی بپزید؟ چگونه آن را آماده کنید؟ آیا مهمان‌ها غذا را دوست خواهند داشت؟
 
اما اگر این خانه، کاخ سفید باشد و مهمان، رئیس کشوری دیگر، تنها خوشمزه بودن غذا کافی نیست و ملاحظات زیادی باید در نظر گرفته شود.
 
درست انجام دادن کار اهمیت بسیار زیادی دارد. یک غذای خوب می‌تواند روی لحن و فضای دیدار میان رهبران تاثیر بگذارد.
 
برای جلوگیری از موقعیت‌های ناخوشایند، فرایندی بسیار دقیق برای برنامه‌ریزی آماده کردن غذا وجود دارد.
 
دفتر پروتکل وزارت امور خارجه اولین گام را برمی‌دارد: فهرستی از ذائقه‌های غذایی مهمانان و حساسیت‌های فرهنگی که باید رعایت شود، برای بانوی اول ارسال می‌شود.
 
این کار برای اطمینان از این مسئله است که «هیچ چیز توهین‌آمیزی» در منوی غذا وجود نداشته باشد.
 
سپس، با کمک منشی اجتماعی کاخ سفید و سرآشپز ارشد، منوی غذا انتخاب و درباره نحوه ارائه آن تصمیم‌گیری می‌شود.
 
این برنامه بارها بررسی و آزمایش می‌شود تا تایید نهایی را بگیرد.
 
کریستتا کامرفورد که نزدیک به سه دهه در آشپزخانه کاخ سفید کار کرده و برای پنج رئیس جمهور، از بیل کلینتون تا جو بایدن آشپزی کرده، به خوبی با این فرایند آشنا است.
 
او ۱۰ سال دستیار والتر شیب سرآشپز ارشد کاخ سفید بود و در ماه اوت ۲۰۰۵ جای او را گرفت و با این کار تاریخ‌ساز شد، چون اولین زن و فرد رنگین‌پوستی بود که به این سمت انتخاب می‌شد.
 
«لو کوردون بلو»؟
 
سفر کامرفورد به کاخ سفید، از آن سوی دنیا در مانیل پایتخت فیلیپین آغاز شد، شهری که او در آن زاده و بزرگ شده بود.
 
کریستتا در کودکی به مادرش کمک می‌کرد تا برای ده‌ها نفر از دوستان و خانواده غذا آماده کند.
 
«فیلیپینی‌ها عاشق پذیرایی از مهمان هستند. آنها مردمانی بسیار مهمان‌نوازند. یادم هست هر وقت کسی می‌آمد، مادرم می‌گفت: «باید غذا بخوری. آیا غذا خورده‌ای؟»»
 
اما او نمی‌دانست که آشپزی برای دیگران می‌تواند یک شغل واقعی باشد.
منبع خبر : https://www.entekhab.ir/fa/